Hozza el a gyümölcslé készítési rutinját, és vegyen be néhány extra zöldet ezekhez a zöld fagyikhoz amelyek tökéletesek a nagy melegben, és természetesen zöld almával és ananásszal édesíthetik. Szüksége lesz jégkrémtartó formákra formákra vagy jégkocka tálcákra és nyalóka botokra - vagy legyen kreatív. Ezek a jégkrémek emlékeztetnek minket arra, hogy a gyümölcsök és zöldségek fogyasztása szórakoztató lehet.
Hozzávalók:
- 2 csésze spenót
- 2 zöld alma
- 1 csésze ananász
- 1 nagy uborka
- 1 lime
Elkészítése:
- Hámozza meg az ananászt és lime-ot.
- Vágja fel és készítse elő a terméket, hogy megfeleljen a facsarójának.
- Préseljen.
- Adja hozzá a levet a formákhoz vagy a jégkockatálcákhoz, töltse meg őket körülbelül 3/4-ig.
- Fagyassza le a nyalókákat kb. 30 percig, majd helyezzen be pálcákat.
- Fagyassza tovább körülbelül 6 órán át (vagy egy éjszakán át), amíg szilárdan meg nem fagynak.